Cadeautje voor jezelf
  • Cadeautje voor jezelf

KS-18XL

€ 2.499,00
Inclusief belasting

De Ks-18XL is een zwaargewicht niet alleen wat betreft zijn motorvermogen maar vooral door zijn XL actieradius met zijn supergrote batterijen.

Aantal
Op bestelling verkrijgbaar

De Ks-18XL is net als de 18L een zwaargewicht Hij bezit volledig dezelfde eigenschappen als de 18L, even mooi, even groot maar zit boordevol batterijen tot 1554Wh. Door deze batterij upgrade kan je tot wel 100 km ver rijden. Dat alles voor maar 2Kg extra gewicht. Het toestel heeft bovendien een vernieuwde spatlap achteraan én je kunt naderhand extra grote pedalen bestellen voor nog meer rijcomfort op de langere afstanden.

Hij is enkel in Mat zwart te verkrijgen


Deze voelt zich best thuis op de langere afstanden en off-road. Het grotere wiel maakt het toestel stabieler wat betreft de besturing Ondanks het grotere wiel is dit toestel toch enorm flexibel. Zijn krachtige motor geeft dit wiel ook de nodige pit. De lichten zijn nu nog beter zichtbaar.
Off-road kan dit wiel zich als een prettig beest gedragen en mede door zijn complete uitrusting voelt het ook als een luxebeest.

Het telescopisch handvat maakt dit toestel ook handig voor groooote mensen. De slimme cut-off sensoren zijn een innovatie voor dit wiel, ze schakelen de motor uit wanneer het toestel wordt opgehoffen de cutt-off gebeurt evenwel niet bij een luchtsprong.

KS18XL

Datasheet

Batterij
1554 Wh
Dubbele laadpoort
Lithium-ion
Werkelijke Actieradius
90 - 110 Km
Motorvermogen
2000 Watt
Lichten
Automatisch aan-uit schakelaar met sensor
Flikkermodus voor betere visibiliteit
Sfeerlicht RGB en programmeerbaar
Stoplichten
Voor- en Achterlicht
Voorlicht en Achterlicht automatisch omkeerbaar
Max. Gewicht bestuurder
120 Kg
Varia
4 HQ luidsprekers
Anti-Spin sensor
Bluetooth voor muziek
Configuratie met APP
Electronisch slot
Telescopisch Handvat
Max. helling
35°
Inclusief
Lader 84V / 1,5A
Band
18" x 2,5"
Remmen
Energie recuperatie

Je bent misschien ook geïnteresseerd in