U kan een toestel bestellen op internet en dan aangeven of u betaalt per overschrijving of cash bij levering. Komt u het toestel afhalen na de bestelling dan nemen we de tijd zodat we het kunnen voorbereiden voor de levering, nazicht, bandenspanning, batterij, lichten… het wordt door u nagezien en aanvaard dit gebeurt op ons adres op afspraak kunnen wij het naderhand ook bij u thuis afleveren.

Levering aan huis gebeurt pas na betaling van het volledige bedrag. Kiest u cash bij levering dan leveren we zelf en gebeurt de verkoop na betaling met de kaart. Bancontact, Maestro, Master.

Wanneer u levering aan huis kiest wordt door City-Wheels jouw pakket verzonden naar het door u opgegeven adres.
Indien u, de koper dit adres naderhand wijzigt of het pakket herrouteert gebeurt dit volledig onder uw verantwoordelijkheid. Voor City-Wheels vervalt dan alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de levering.

Leveringstermijnen.

Bij ons geen loze beloften, geel leugens en geen verhaaltjes op de mouw gespeld. Een levertijd van 1 dag is volkomen onrealistisch. Wij nemen de tijd om alles correct te controleren en deftig te verzenden.

5 tot 7 werkdagen is het in de meeste gevallen. Als er toch een uitzondering is dan bellen of mailen we met de nieuwe verwachte levertijd.

U kunt een afspraak maken voor advies in ons  atelier en om de koopwaar te komen bekijken. Toestellen die in stock zijn kunnen na betaling onmiddellijk worden meegegeven na controle en eerste in dienststelling.
Uiteraard kunnen we op uw vraag het aangekochte toestel bij u thuis komen brengen binnen een straal van 20km.