City Wheels Mechelen

Uw persoonlijke mobiliteit anders bekeken

Onze snel veranderende maatschappij dwingt ons regelmatig tot aanpassingen. Zo gaat het ook met de mobiliteit.
Reeds geruime tijd moet koning auto zijn plaats afstaan. Dit wil niet wil zeggen dat de auto compleet is afgeschreven maar hij gaat deel uitmaken van een heel andere mobiliteit, een realiteit met de focus op een diverse mix van vervoersmiddelen.


Wie in het openbaar vervoer zijn gading vindt kan daar best gebruik van maken. Echter soms is het openbaar vervoer niet toereikend. Met de nieuwe vervoersmiddelen die wij hier voorstellen kan die grens netjes verlegd worden met enkele kilometers.


Wie toch genoodzaakt is de auto te gebruiken kan zich met onze producten op een heel andere manier voortbewegen. De auto wordt op een gemakkelijk bereikbare plaats geparkeerd en een van onze handige nieuwe vervoersmiddelen brengt je netjes en snel op alle, anders door opstoppingen of parkeerproblemen moeilijk te bereiken bestemmingen.


Op zichzelf kunnen deze nieuwe vervoersmiddelen ons dan weer helpen in de korte afstandsverplaatsingen.

Beschikbaarheid

Omdat we bij City-Wheels weten dat beschikbaarheid belangrijk is voor onze klanten hebben wij de uren zo gelegd dat we open zijn na de werkuren. Op die manier kunt u steeds bij ons terecht. We zijn open van :

dinsdag tot vrijdag van 17:30u tot 20:00u bij voorkeur na afspraak
zaterdag van 10:00 tot 14:00

Mocht evenwel de winkeldeur gesloten zijn dan kunt u steeds aanbellen of ons een telefoontje doen.

Afspraken zijn steeds mogelijk
zo weet u exact wanneer we daar volledig voor u zijn.